Vervolgcursus kaartweven

Heb je een basisworkshop kaartweven gedaan en wil je graag meer technieken leren? In februari t/m april 2021 kun je online vervolglessen kaartweven volgen. Met een inrijg met 2 kleuren in het patroongedeelte doen we 3 verschillende technieken: in week 1 de egyptische diagonalen, in week 2 double faced kaartweven en in week 3 keperweven.

Hoe werkt een online workshop?

Bij inschrijving geef je aan met welke twee (contrasterende) kleuren je graag wilt werken. Je krijgt een volledig opgespannen ketting thuisgestuurd, die je voor de hele lessenserie kunt gebruiken. De lessen staat op de digitale leeromgeving van de Band- en Kaartweefacademie; je hebt twee maanden toegang tot deze leeromgeving. Hierop staan allerlei uitlegfilmpjes en er is een chatomgeving, waarin je met medecursisten en met mij kunt chatten. Op zondagen vinden de online ontmoetingen plaats: ik geef dan een toelichting op de techniek van die week en er is alle ruimte om vragen te stellen.

WAT KRIJG JE TOEGESTUURD?

  • Een volledig opgespannen ketting met kaartjes
  • Inslagdraad en aanslaghoutje
  • Stokjes om je ketting mee op te spannen

Waar moet je zelf voor zorgen?

  • Een constructie om een band op te spannen dmv lijmklemmen of figuurzaagklemmen (4 stuks). Dit kan backstrap, direct op tafel, op een plank of op een inkle loom.
  • Een tablet of laptop met een webcam

Toegang tot leeromgeving: 21 februari t/m 18 april 2021
Data online ontmoetingen: 28 februari, 7 en 14 maart 2021 van 14.00-16.00 uur. Extra vragenuur op 28 maart 2021
Aantal deelnemers: minimaal 3, maximaal 6 per groep
Prijs: 70 euro (inclusief materiaal, handleidingen en verzendkosten*)
Voorkennis: basisworkshop kaartweven (je moet zelf je kaarten kunnen goedzetten)
Locatie: Online

Deze workshop is vol. Als je interesse hebt in workshops, laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter, dan plaats ik je op de wachtlijst.