Open loods!

Vanaf 1 januari 2024 start ik met de serie Open Loods. Maandelijks kun je op een vrijdag of zaterdag terecht om een techniek naar keuze te leren. Open loods is voor wevers die (redelijk) zelfstandig een inkle loom kunnen opspannen of een ketting voor kaartweven kunnen haspelen, maar die iets nieuws willen leren.

Voor bandweven kun je o.a. kiezen uit pebble, krokbragd, baltic style, 3 kleuren pickup, dubbelweven, brocheren en technieken van de Bedoeien. Voor kaartweven is de keuze double faced, keper, snartemo, letse band, dubbelweven en 4 kleuren dubbelweven. En dan zijn er nog drie technieken (intermesh, toegevoegde kettingdraden en Totonicapan) die je zowel op een inkle loom als op een tafelgetouw met minimaal 4 schachten kunt weven. Op de pagina’s bandweeftechnieken en kaartweeftechnieken vind je een volledig overzicht van de mogelijkheden.

We beginnen de dag met koffie, waarna je zelf aan de slag gaat. Voor de meeste technieken is dat met het opzetten van de band. Voor intermesh, totonicapan en toegevoegde kettingdraden moet je thuis al een ketting opzetten. Ik loop rond voor uitleg, vragen, tips & tricks. En natuurlijk mag een lekkere lunch niet ontbreken!

Data: vrijdag 26 januari (VOL), vrijdag 16 februari, vrijdag 22 maart, zaterdag 23 maart 2024
Tijd: 10.30 – uiterlijk 16.00 u
Aantal deelnemers: minimaal 3, maximaal 5
Kosten: € 45,- p.p. inclusief materiaal
Locatie: Baarn
Inschrijven: via onderstaand formulier

inschrijving weven in de tuin
Op welke datum wil je meedoen (meer opties mogelijk)
Door de verzending van dit formulier ga je akkoord met het Privacy statement en de algemene voorwaarden.