Keuzeworkshops band- en kaartweven

In de zomermaanden kun je gezellig bij mij in de tuin komen weven (of bij heel heet of slecht weer binnen). De keuzeworkshops band- en kaartweven zijn voor wevers die al een band kunnen opzetten en een meer gevorderde techniek willen leren.

Het idee is dat je jezelf een creatieve vakantiedag in Baarn gunt en zelf kiest waar je mee aan de slag gaat. Het maximaal aantal deelnemers is vier, zodat ik iedereen goed aandacht kan geven. Daarnaast zorg ik voor materiaal en koffie / thee. Gezien de voorzorgsmaatregelen omtrent Corona, wil ik je vragen om je eigen lunch mee te nemen.

Op vrijdag 7 augustus staat een bandweef-editie gepland. Je kunt dan kiezen voor baltic style, drie-kleurenpick-up, pebbelen, krokbragd en kettingkruisen. Op donderdag 13 augustus is het kaartweven aan de beurt en ook hiervoor zijn genoeg mogelijkheden; double faced, IJslands dubbelweven, kaarten wisselen, telemark, pebbelen met vier kleuren ….. En je kunt natuurlijk ook een patroon meenemen, waar je niet uitkomt.

Datum bandweven: vrijdag 7 augustus (VOL)
Datum kaartweven: donderdag 13 augustus (VOL)
Tijd: 11.00 – ca 16.00 uur
Aantal deelnemers: minimaal 2, maximaal 4
Kosten: € 30,- p.p., inclusief materiaal en koffie/thee.
Locatie: Baarn
Inschrijven: via onderstaand formulier

Lees hier meer informatie over de aanpak van de workshops op 1.5 meter

Deze workshops zitten vol. Wil je op de wachtlijst gezet worden, laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter. Bij genoeg belangstelling kan ik kijken of er nog een andere datum geprikt kan worden.