Workshops

Online leren weven, in je eigen tempo in een digitale leeromgeving of workshops per zoom. De eerste drie cursussen staan, in de loop van de tijd zal er meer aanbod komen.

Workshops met Zoomlessen

zondag 11 april 2021, 14.00-16.00 uur
Basiscursus Kaartweven
Voor de Basiscursus Kaartweven krijg je je ketting thuisgestuurd. Op zondag 11 april is er een online workshop via Zoom.

vrijdag 16 april, 10.30-12.30
Keperweven met kaarten
In deze workshop leer je keperweven met de opzet waarin Claudia Wollny haar patronen voor de boeken “Der Lilienhain” geschreven heeft. Na deze workshop kun je zelfstandig deze patronen maken. Je krijgt voor de oefenpatronen een ketting thuisgestuurd.

23 april t/m 23 juni (met lessen op vrijdag)
Vervolgcursus kaartweven
In deze vervolgcursus kaartweven leer je 3 nieuwe technieken. Je krijgt toegang tot de lessen in de digitale Band- en Kaartweefacademie en op vrijdag 30 april, 7 en 14 mei zijn er online lessen / spreekuren waarin we de techniek van die week per zoom bespreken. Ook kun je tijdens deze periode chatten met mij en je medecursisten.

ONline cursussen, in eigen tempo

Bandweven: 3 kleuren pickup (doorlopend)
In de digitale Band- en Kaartweefacademie kun je de cursus Bandweven: 3 kleuren pick-up volgen. Thuis, in je eigen tempo maar met ondersteuning van teksten, foto’s en filmpjes. En natuurlijk kun je ook chatten met mij en met je medecursisten. Je krijgt 30 dagen toegang tot het online materiaal, daarna krijg je een samenvatting in een pdf.

Vervolgcursus Kaartweven
In de digitale Band- en Kaartweefacademie kun je de vervolgcursus Kaartweven ook in eigen tempo volgen. Je begint met een uurtje opspanles via Zoom, waarna je je vier technieken eigen kan maken met ondersteuning van teksten, foto’s en filmpjes. In de chatomgeving kun je al je vragen kwijt.