Workshops en andere activiteiten

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende activiteiten: workshops op locatie, online (want ook die houden we erin!) en andere evenementen.

Workshops op locatie

6-10 oktober 2021: Landelijke Weefontmoeting

In het kader van de Landelijke Weefontmoeting van Weefnetwerk geef ik twee workshops. Op zaterdag 9 oktober ben ik te gast bij het Weefcollectief Fryslan, waar ik van 10.30 – 12.30 een beginnersworkshop bandweven geef en van 14.00-16.00 een workshop “Bandenpech” . bij het Weefcollectief in Fryslan en op zondag 10 oktober van 14.00 – 16.00 een workshop Snartemo Kaartweven bij de Volmolen in Amersfoort.

16 oktober 2021 (VOL)
Basiscursus Kaartweven
De Rozengang, Aalten

8 – 13 november 2021
Lessenserie Kaartweven
Weefcollectief Fryslân

ONline cursussen, in eigen tempo

Bandweven: 3 kleuren pickup (doorlopend)
In de digitale Band- en Kaartweefacademie kun je de cursus Bandweven: 3 kleuren pick-up volgen. Thuis, in je eigen tempo maar met ondersteuning van teksten, foto’s en filmpjes. En natuurlijk kun je ook chatten met mij en met je medecursisten. Je krijgt 30 dagen toegang tot het online materiaal, daarna krijg je een samenvatting in een pdf.

Beginnerscursus Kaartweven
Voor deze online cursus krijg je je allereerste band thuisgestuurd. Vervolgens heb je een maand de tijd om in eigen tempo je de basis van het kaartweven eigen te maken met filmpjes, teksten, foto’s en natuurlijk ondersteuning per chat. > Meer informatie

Vervolgcursus Kaartweven
In de digitale Band- en Kaartweefacademie kun je de vervolgcursus Kaartweven ook in eigen tempo volgen. Je begint met een uurtje opspanles via Zoom, waarna je je vier technieken eigen kan maken met ondersteuning van teksten, foto’s en filmpjes. In de chatomgeving kun je al je vragen kwijt.