Agenda

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende activiteiten: workshops op locatie, online (want ook die houden we erin!) en andere evenementen.

Workshops op locatie

8 – 13 november 2021
Lessenserie Kaartweven
Weefcollectief Fryslân

20 november 2021
Crafts Council, Meet the Master: Weven en vlechten
Openluchtmuseum Arnhem

27 november 2021
Bandweven: pebble techniek
Kantmuseum Horst

ONline cursussen, in eigen tempo

Bandweven: 3 kleuren pickup (doorlopend)
In de digitale Band- en Kaartweefacademie kun je de cursus Bandweven: 3 kleuren pick-up volgen. Thuis, in je eigen tempo maar met ondersteuning van teksten, foto’s en filmpjes. En natuurlijk kun je ook chatten met mij en met je medecursisten. Je krijgt 30 dagen toegang tot het online materiaal, daarna krijg je een samenvatting in een pdf.

Beginnerscursus Kaartweven
Voor deze online cursus krijg je je allereerste band thuisgestuurd. Vervolgens heb je een maand de tijd om in eigen tempo je de basis van het kaartweven eigen te maken met filmpjes, teksten, foto’s en natuurlijk ondersteuning per chat. > Meer informatie

Vervolgcursus Kaartweven
In de digitale Band- en Kaartweefacademie kun je de vervolgcursus Kaartweven ook in eigen tempo volgen. Je begint met een uurtje opspanles via Zoom, waarna je je vier technieken eigen kan maken met ondersteuning van teksten, foto’s en filmpjes. In de chatomgeving kun je al je vragen kwijt.

Exposities

17 oktober – 23 december 2021
Nederlandse Banden van de Andes Kring
Kantmuseum, Horst