Vlechtzomerweek, 22 – 26 juli 2024

Tijdens de Vlechtzomerweek 2024 van maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli 2024 kun je je vijf dagen lang onderdompelen in het kaartweven bij De Proef in Frederiksoord tijdens een creatieve week met verschillende ambachten.

De kaartweeflessen worden gegeven door Marion Hoekstra en mij. Beginners en gevorderden zijn van harte welkom! We beginnen op maandag met de basis van het kaartweven en hierop voortbouwend leer je in de loop van de week verschillende technieken.

Gedurende de week worden naast het kaartweven verschillende vijfdaagse cursussen aangeboden. Meer informatie over de technieken en de docenten is te vinden in de pdf file over de Vlechtzomerweek en via de onderstaande links:

De Vlechtzomerweek vindt plaats bij De Proef in Frederiksoord, de voormalige tuinbouwschool. Het pand, een oud schoolgebouw uit de jaren 60, ligt op een acht hectare groot terrein bezaaid met bijzondere bomen, struiken en planten. Afhankelijk van het weer en de gekozen techniek vinden de activiteiten plaats in de oude school of in de tuin.

De dagen duren van 9:00 tot 17:00 uur. De kosten bedragen € 500,00 exclusief materiaalkosten, waarbij koffie, thee en een biologische vegetarische lunch zijn inbegrepen. Voor aanmeldingen, informatie over accommodaties en andere vragen kun je mailen naar heilientonckens@gmail.com.