Lessen en tarieven

Mijn enthousiasme voor het band- en kaartweven breng ik graag over op anderen! Daarom geef ik workshops voor beginners en gevorderden, zowel online, bij mij thuis in mijn atelier als op locatie.  

Voor de beginnersworkshops bandweven en kaartweven geldt dat een inkle loom of kaartweefplank geleend kan worden voor de duur van de workshop. Voor de gevorderden cursussen kan gekozen worden uit een van de vele technieken in het bandweven of kaartweven.

Op mijn website staat altijd het actuele cursusaanbod, maar er is meer mogelijk. Daarom hier de opties op een rij met de bijbehorende tarieven.

Open inschrijving in mijn atelier in Baarn

Regelmatig organiseer ik workshops bij mij thuis met open inschrijving: beginnerscursussen en gevorderdencursussen. Inschrijven kan via de website. Workshops gaan door bij minimaal 4 deelnemers. 

Op afspraak in mijn atelier in Baarn

Heb je een groepje  van minimaal 3 mensen en wil je een beginnersworkshop doen of een bepaalde techniek leren? Stuur mij dan een email en dan zoeken we een datum. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt het of een besloten bijeenkomst of adverteer ik de workshop ook op mijn site. De kosten voor een workshop per deelnemer zijn:

  • 35 euro voor een workshop van 13.00-16.30 of 
  • 45 euro voor een workshop van 11.00-16.00 inclusief een lunch. 

Standaard inbegrepen in de prijs zijn garens, een uitgebreide hand-out en iets lekkers bij de thee/koffie. 

Op afspraak op locatie

Wil je een workshop dichter bij jou in de buurt organiseren? Ook dat kan! 

  • Voor handwerkwinkels of andere groepen met een vaste locatie kunnen we een datum afspreken en een inschrijving openen. 
  • Ook als individu of kleine groep kunnen we wat afspreken. Voorwaarde is dan dat je zelf een locatie regelt, want als “local” weet jij vaak welke locaties geschikt en betaalbaar zijn (buurthuis, kerkzaaltje, bij jou thuis).

Voor beide varianten geldt:

  • Het minimum aantal deelnemers is 5, het maximum is 8. Uiterlijk twee weken van tevoren is er contact of het minimum aantal deelnemers is bereikt. 
  • Het tarief is 35 euro per deelnemer voor een workshop van 3,5 – 4 uur. Dit is inclusief hand-out en reiskosten tot 100 km vanaf Baarn (daarbuiten maak ik graag aparte afspraken). Over materiaal kunnen we afspraken op maat maken. Eventuele zaalhuur is niet in het deelnemersgeld opgenomen. 

Wil je meer informatie? Vul dan dit formulier in.

contactformulier workshop
Door de verzending van dit formulier ga je akkoord met het Privacy statement.