15 December: De WALk-in!

🌟 Betreed de Betoverende Weefwereld op Vrijdag 15 december! 🌟

Op 15 december, in de meest magische tijd van het jaar, brengen Dana Poole en ik je een prachtige WALk-in als onderdeel van de Weave Alongs. Van 13.30 tot 17.00 uur verwelkomen we je graag in Zalencentrum Zinn in Baarn. Je bepaalt zelf hoe laat je binnenloopt en hoe lang je wilt blijven. En dat alles voor 10,-!

Laat je Fascineren, Laat je Inspireren! Kom de creaties van gelijkgestemde kunstenaars bewonderen, laat je ziel beroeren, en laat je eigen werk schitteren om anderen aan te moedigen. Ook als je nog niets af hebt ben je van harte welkom!

✨ Exclusieve Voordelen ✨
Voor de Weven-met-Kleurrijke-Scheringen-WAL is dit een mooie afsluiting en krijg je een prachtig gedrukt overzicht van alle materialen en links die gebruikt zijn tijdens deze bijzondere reis, zodat je hem nog een keer kan maken, of in je eigen tempo rustig thuis later afmaken.

Voor de Kerst-WAL, waarin week 3 schittert, ontvang je het materiaal voor week 3, evenals een fraaie geprinte hand-out van de volledige WAL.

Heb je nog materialen nodig? Duik in onze mini-markt, waar je materialen, patronen en andere benodigdheden kunt vinden om jouw creatieve reis te vervolmaken.

Een getalenteerde textielfotograaf zal aanwezig zijn om de sfeer vast te leggen, en om schitterende resultaten van onze WALs op een professionele wijze te vereeuwigen voor publicatie op de website van Weefnetwerk en in het tijdschrift WEVEN.

🌟 Mis dit betoverende evenement niet! Markeer 15 december in je agenda en laat je meevoeren in de wonderlijke wereld van weven en inspiratie. Je kunt je inschrijven via de website van Weefnetwerk! 🌟