Donderdag 18 augustus 2022

Vandaag eerst een lezing over IJslands dubbel door een echte IJslandse: Ragnheidur Thórsdóttir. Zij gebruiken kaartjes met gaten op de hoeken, zoooo onhandig ;-). Dus ik heb haar vanmiddag de kaartjes laten zien met de gaten in het midden van de zijkanten en het was een openbaring voor haar.

Zelf had ik Oseberg 34D workshop van Randi Stolz. Wat ingewikkeld! Het is (zeg maar)een combinatie van pebbelen met kaarten, brocheren op 2 manieren en soumak. Pfffff…. Eerst een klein patroon met S-jes, dramatisch. Dus uitgehaald. Volgende poging was iets beter en na nog twee pogingen zei Randi dat ik door moest gaan met de grotere patronen, omdat die leuker zijn. Inderdaad! Om 16.15 kwam ik in de Oseberg flow en ben ik opnieuw begonnen. Uiteindelijk pas om 17.45 weggegaan omdat de schoonmaak mij eruit zette. 😄

’s Avonds weer de bazaar en de tentoonstelling en ik heb mijn vierkante kaartjes. Maar het opzetten laat ik toch maar even zitten.

Niet heel veel foto’s van vandaag, ben te ingespannen bezig geweest ….

Poging 2

en poging 3, hernieuwde start