WAL week 1: we zijn van start!

totaal_bandenOpeens is het zover, de WAL is van start! Vorige week schreef ik al een blog met wat voorbereidende filmpjes en nog geen dag later kwam de eerste opgespannen inkle loom langs. Tja, dan wordt het toch wel heel echt ….

Nog lang niet alles was af. De basis lag er wel, maar het moest nog wel een geheel worden. Aukje, Annemieke en Annuska waren enthousiast aan het proefweven en ontdekte nog hier en daar een fout in het patroon. Ikzelf probeerde me in razend tempo Illustrator en InDesign eigen te maken. Mijn opluchting was groot toen ik afgelopen woensdag een hele pdf af had en die naar mijn ouders stuurde ter controle, vlak voordat ik naar bed ging. Ik kon lekker slapen.

De volgende ochtend las ik de mail met de feedback van mijn ouders “er werkt geen enkele link”. Arghh! Ik was meteen klaarwakker en zat om 6.15u te googelen hoe ik dit nu weer moest oplossen. Maar ook dat is weer gelukt.

En nu zit ik weer om 6.15u achter de laptop, maar nu om live te gaan. Ik ben heel benieuwd naar alle werkstukken die straks langskomen. Heel veel plezier met weven!

Verwijzingen

2 reacties

  1. dat denk ik ook. rustige stem , duidelijke uitleg, ik snap het nu ook !! wat een werk om dat te maken. dankjewel gr twink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *