Terugblikken en vooruit kijken

Bijna het einde van het jaar en traditioneel de tijd van terugblikken en vooruit kijken. Eigenlijk ben ik daar niet zo van, maar ik merk dat ik dat dit jaar wel doe. Heel bewust heb ik gekozen om mijn weefactiviteiten uit te breiden en ik vond het best spannend hoe dat zou uitpakken. Mezelf kennende kan dat goed gaan en vind ik het leuk of word ik het weven helemaal zat en belandt al mijn materiaal op Marktplaats.

acht_bandenHet is heel duidelijk dat eerste. Er zitten zoveel kanten aan die ik leuk vind: het weven zelf, het maken van een blog / website met mooie foto’s, het lesgeven, het ontwikkelen van lesmateriaal, het nadenken over een businessplan….  Ik ben toch wel een academicus in hart en nieren; ik krijg zoveel energie van nieuwe kennis opdoen en het delen van die kennis met anderen. En dat het onderwerp van studie dan het weven is, tja ach ….

Kortom, ik ga lekker door. Nog één workshop voor de kerst en dan twee weken vrij om alle nieuwe plannen te ontwikkelen en zelf weer op ontdekkingstocht te gaan. Ik denk na over een tweede WAL, een leuk cursusaanbod, nieuwe patronen, nieuwe filmpjes, een Engelstalige website… En dan staan hier nog 8 looms met banden,  roept een nieuwe Erica om opgespannen te worden en ben ik inmiddels lid van twee weefkringen met heuse huiswerkopdrachten.  De kerstvakantie is volledig overboekt 🙂

 

Eén reactie

  1. Ik ben blij met je workshops. Is voor mij een duwtje in de goede richting. Een nieuwe WAL zal geweldig zijn!
    Tot de volgende keer. Weefachtige groet Tilly. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *