Ondertussen ….

Het is al een behoorlijk tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven. Maar dat houdt alles behalve in dat ik gestopt ben met weven, integendeel! Achter de schermen heb ik heel wat (denk)werk verzet. En nu is het tijd voor een korte update.

Allereerst heb ik heel hard nagedacht over een aantrekkelijk workshopprogramma. Wat zou leuk zijn, is er überhaupt voldoende belangstelling voor, hoe moet het financiële IMG_5430plaatje eruit zien, hoe maak ik het aanbod kenbaar? Het komende jaar wordt dat experimenteren en wellicht wordt het helemaal niets; dat zien we dan wel weer. Inmiddels heb ik activiteiten verzonnen tot aan het eind van het jaar en sta ik open voor alle suggesties (dus geef ze lekker door 🙂 )

IMG_5439Waar sowieso voldoende belangstelling voor is, is de derde band- en kaartweefdag. Al wekenlang zit de dag vol en we hebben zelfs een heuse wachtlijst. Dus nu is het voorbereiden geblazen; ik heb er zelfs een to-do-lijstje voor aangelegd! 164 kaartjes knippen ( = 656 hoekjes en 656 gaatjes en een lamme hand), nog even snel een dubbelweefsel opzetten, materiaal bij elkaar rapen, patronen uitwerken, mails beantwoorden, etc. Heerlijk om te doen en ik kijk ernaar uit!

En daarna: de landelijke weefdag, mijn tweede bijeenkomst van de Andesbanden-kring (het huiswerk moet nog af) en misschien reis ik ook nog wel af naar Midwinterwol. Kortom: de komende tijd wordt voor mij de ondertitel van mijn website nog veel actueler “avonturen in kaartweven en bandweven”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *