Zomervlechtschool: overdosis inspiratie

Afgelopen week heb ik voor de derde keer op rij meegedaan aan de Zomervlechtschool in Wilhelminaoord. Tijdens de Zomervlechtschool worden er gedurende een week drie workshops mandenvlechten gegeven en een workshop kaartweven. Een week in de leer bij Marijke van Epen en Teatske Stouten, wat wil je nog meer? Nou ja, een week. Eerlijk gezegd ben ik om diverse redenen “maar” drie dagen dagcursist, maar dan nog!

Tijdens de Vlechtschool liggen heel veel banden van Marijke en Teatske uitgestald en het liefst zou je ze allemaal willen maken. Maar een band per dag is al een uitdaging, laat staan het namaken van de hele collectie. Dat is dus foto’s nemen en thuis aan de puzzel. En heel veel kijken bij elkaar, want iedereen is met iets anders bezig. In de tuin naast elkaar gezellig van negen tot vijf met dezelfde hobby aan de slag, heerlijk.

De week van de Vlechtschool stuiter ik de hele week door; je krijgt gewoon een overdosis inspiratie. Maar ook kom ik er altijd met het gevoel vandaan: er is zoveel kennis over te dragen en je vindt er op internet maar zo weinig over. Dus deze keer heeft de Vlechtschool mij ook geïnspireerd tot het opzetten van dit blog. Vanaf vandaag ga ik dit blog gewoon lekker opbouwen en hoop op deze manier mijn kennis weer over te dragen en anderen te inspireren. En het is een kans voor mij om lekker te blijven bloggen na mijn vorige blog over mijn Rotary-voorzitterschap. Want ook bloggen blijft leuk….

 

 

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *