Third To Find: Kettingflotteringen

Een van mijn andere hobby’s is geocachen: schatzoeken voor volwassenen. Als er een nieuwe cache verschijnt, worden de eerste drie vinders beloond met een speciale vermelding: First, Second of Third To Find. En vandaag had ik mijn eerste Third To Find, maar dan op kaartweefgebied.

43C28EF9-BD1B-4B72-9EC6-EA4A3523367B

Helemaal duf van mijn administratieve dag besloot ik tijdens mijn theepauze even te kijken of Marijke van Epen binnenkort nog een workshop aanbood. Ik open de website en denk: “Huh? Een boek over Kettingflotteringen?” Zondag heb ik nog een link naar haar site geplaatst en volgens mij stond er toen nog niets op. Maar kettingflottering is leuk om te doen; tijdens de Zomervlechtschool heb ik daar een begin mee gemaakt.

Dus ik mail Marijke dat ik graag haar boek wil kopen. Marijke reageert verbaasd: het boek stond nog maar net online en ik was al de derde die het bestelde. Ik was dus niet gek, zondag stond het boek er nog niet. Ik meteen betaald en een half uurtje geleden kreeg ik de pdf toegestuurd.

Nu zit ik verlekkerd door alle foto’s en patronen te bladeren. En maak ik er enorm zonde van dat ik zo voor een vergadering de deur uit moet. Wat een rijk bezit weer! En het is nog maar het eerste deel van een serie 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *