De TWIST is er!!

Een tijd geleden heb ik een blog gepubliceerd over mijn inzending voor de Sample Exchange van de TWIST. En aangezien gisteren de TWIST is verschenen, kan ik eindelijk bloggen over het vervolg.

Bestand 07-11-17 15 06 52Na 10 dagen in spanning te hebben gezeten of mijn weefsels Amerika goed hadden bereikt, kreeg ik een mail van John Mullarkey “I received the samples!  They are beautiful!”. Dat is natuurlijk al heel leuk om te horen van zo’n beroemde kaartwever. Daarna was ik de hele Sample Exchange vergeten, totdat er een dik pak van John Mullarkey in mijn brievenbus zat. Huh?

Dat was dus de Exchange! Ik kreeg mijn eigen sample terug, maar ook stukjes band van alle andere inzenders, inclusief een beschrijving van het materiaal en het patroon. Heel erg leuk om te zien wat iedereen ervan gemaakt heeft, maar vooral een boost voor het zelfvertrouwen: ik ben inmiddels op een niveau waarop ik aan dit soort dingen mee kan doen, want mijn bandje valt niet door knulligheid uit de toon.

En gister dus de TWIST in mijn mailbox. Heel gek om je eigen werk opeens in een tijdschrift te zien staan, maar het maakt het nog echter. Vandaag volgde een tweede verrassing; aangezien ik had bijgedragen aan dit nummer ontvang ik een gratis nummer van TWIST. Hoeveel lol kun je nog meer hebben van 15 cm textiel? 🙂

Verwijzing

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *