23 september: de tweede bandweefdag!

Vorig jaar hebben we met een clubje enthousiaste weefsters een Meet & Greet in Baarn georganiseerd. De bedoeling was om nu eens de gezichten achter de Facebookers van de groep Bandweven te leren kennen. De opzet eindigde in een dag vol heuse demo’s en ijverig weven tussen de koffie en gezelligheid in. Een geslaagde dag, maar wel een waarvan we zeiden “pffff, voorlopig niet meer…”

IMG_1788
De deelnemers aan de Bandweefdag 2016

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en naar aanleiding van alle vragen naar workshops op de Facebookgroep kregen we toch weer de kriebels. Zullen we …. ? En ja, we zullen! Er bleek op korte termijn een zaal en een datum waarop we allemaal konden en de website was via dit blog ook geen probleem. Totdat ….. de meneer van de zaal mailde dat ie scheef had gekeken en dat we toch niet terecht konden. Koortsachtig is er gezocht naar zalen en uiteindelijk hadden we er vier 🙂 De beste zaal is uitgezocht en “it giet oan”!

Dus als je zin hebt in een workshop bandweven, kaartweven of kettingkruisen, en je kunt op zaterdag 23 september naar Barneveld komen: dan ben je van harte welkom. Meer informatie en het inschrijfformulier kun je hier vinden. Wij hebben er in ieder geval weer erg veel zin in!

 

3 reacties

  1. hi jammer dat je het weer op de dag van de handwerkmarkt organiseert. er is dit keer veel weefgaren kado gedaan,dus misschien dan toch even langs op de heenweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *